Szűrés

Színe
Méret

TOP termékek

Értékeljük a hűséged: minden vásárlás után pontokat írunk jóvá. 1 pont = 1 Ft. Legközelebb ennyivel kevesebbet fizetsz.

Kisállat hordozók és ketrecek

A kisállat hordozó egy olyan eszköz, amelyet kutyák, macskák vagy más kisállatok szállítására terveztek. Ezek a hordozók kényelmesek és biztonságosak az állatok számára, és lehetővé teszik az egyszerű és könnyű szállítást utazások, állatorvosi látogatások vagy más helyszínek között.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az állatnak időt kell hagyni a hordozóban való megszokásra és kényelmes elhelyezkedésre. Továbbá, fontos a megfelelő méretű és típusú hordozó kiválasztása az állat méretéhez és igényeihez igazítva.

 

Kisállat hordozó tulajdonságok

Biztonság és kényelem: A kisállat hordozók általában kényelmes belső térrel rendelkeznek, amely lehetővé teszi az állat számára a pihenést és kényelmes elhelyezkedést. Emellett a hordozók általában stabil és biztonságos szerkezetűek, megfelelően rögzítve az állatot, így minimalizálva a sérülés vagy a szökés lehetőségét.

Könnyű hordozhatóság: Ezek az eszközök általában könnyű anyagból készülnek, és kényelmes fogantyúval vagy vállpánttal rendelkeznek, így könnyen hordozhatók az állat és a gazdi számára egyaránt.

Különféle méretek és típusok: Kaphatók kisállat hordozók különféle méretekben és formákban, így lehetőség van az állat méretéhez és típusához leginkább illeszkedő hordozó kiválasztására.

Utazás és állatorvosi látogatások: Ideálisak autóban, vonaton vagy repülőn történő utazáshoz is, biztosítva az állat biztonságát és kényelmét az úton.

Szellőzés és tisztítás: A legtöbb kisállat hordozó kialakítása lehetővé teszi a megfelelő szellőzést az állat számára, valamint könnyen tisztíthatók is.

Kisállat szállító ketrec

A kisállat szállító ketrec olyan eszköz, amelyet kutyák, macskák vagy más kisállatok szállítására terveztek, általában hosszabb utazások vagy hordozhatóság miatt. Ezek a ketrecek általában egyetlen zárt térként funkcionálnak, lehetnek vaskerítésből vagy műanyagból készültek, és kényelmes, biztonságos környezetet nyújtanak az állatok számára az utazás vagy szállítás alatt.

Kisállat szállító doboz

A kisállat szállító doboz olyan eszköz, amelyet kutyák, macskák vagy más kisállatok szállítására terveztek. Ezek a dobozok kényelmes és biztonságos környezetet biztosítanak az állatoknak utazások, állatorvosi látogatások vagy más helyszínek közötti szállítás során.

Ezek az eszközök ideálisak autós utazásokhoz, repülőúthoz vagy más közlekedési formákhoz, biztosítva az állatok biztonságát és kényelmét az úton. Fontos azonban megjegyezni, hogy az állatnak időt kell hagyni a dobozban való megszokásra és kényelmes elhelyezkedésre, valamint a megfelelő méretű és típusú doboz kiválasztása az állat méretéhez és igényeihez igazítva.