TOP termékek

Értékeljük a hűséged: minden vásárlás után pontokat írunk jóvá. 1 pont = 1 Ft. Legközelebb ennyivel kevesebbet fizetsz.

Haltáp

Az akvárium hátlapja számos célt szolgálhat. A háttér lehet esztétikai elem, amely vizuális vonzerőt ad az akváriumnak, vagy funkcionális, amely elrejti a háttérben lévő csöveket, kábeleket vagy más technikai berendezéseket.

Akvárium háttér típusok

  • Fotóháttér: Különböző témájú, valósághű fotókkal ellátott háttérképek, például trópusi tájak, korallzátonyok vagy erdős vidékek.

  • Háttérmatrica: Speciális matricák, amelyeket az akvárium hátsó üvegfelületére ragaszthatsz, például növények, különböző minták vagy absztrakt designok.

  • Festett háttér: Egyedi festés, amelyet valódi művész alkot az üvegre. Ez lehet egy tengeri környezet, hínáros tó vagy bármi más, ami a vízi életet szimbolizálja.

  • 3D háttér: Olyan háttér, amely valósághű háromdimenziós hatást kelt. Például, különféle anyagok, mint például műkő, műgyanta vagy egyéb elemek felhasználásával létrehozott háttér.

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Fontos, hogy az akvárium háttérét olyan anyaggal vagy díszítéssel válaszd, amely nem ártalmas a vízi élőlényekre. Először győződj meg arról, hogy a kiválasztott anyag nem tartalmaz toxikus vegyületeket, és nem szabadít fel káros anyagokat a vízbe.